keskiviikko 26. marraskuuta 2014

Anuliinin paha päivä

Olin yöllä hereillä jotain kahdesta viiteen ja virkkasin, mitä virkkasin. Enpäs kerro mitä. No, mutta kuitenkin, työt on nyt tehty, eikä virkattavaa ole ja mie niin kun pääsin siihen vauhtiin.
Nukuin sitten viidestä kahdeksaan ja laitoin mielenterveystoimiston omahoitajalle peruntaviestin, että en jaksa lähteä juttelemaan. Viesti meni perille ja sain paluuviestin. Olen ihmetellyt, että missä viipyy uusittujen reseptien potilastietolomake, ei ole vaan posti tuonut sellaista minulle.
Nukuin sitten taas yhdeksästä puoli yhteentoista, lämmäytin ruokaa ja söin mutrusuuna. Sit aloin kutoa pientä sukkaa ja kun aloitin toista, niin lanka ei tahtonut piisata silmukoiden tekoon, sitten kutoessa tippui yksi silmukka ja vetäsin työn purkuun, kun niin suunnattomasti otti päähän!
Kävin pikaseltaan siwassa ostamassa vähän syötävää ja kahvivermeitä, kun olivat niin loppumaisillaan, niin eiköhän kaupassa ollut nainen, jota en voi tykätä silmissäni, sellainen puolituttu hienorouva. Minnuu alkoi rasittammaan kahtakauheemmin, kun olin ajatellut, että ostan nyt joulukortteja siwakäynnillä, niin eikö tää akka ollut justaan siinä korttihyllyjen edessä koko sen ajan, kun olin kaupassa. Että minnuu potuttaa!!!!!! Ei sitten tullut ostettua kortteja.
Kahvia sentään sain nassuun ja karjalanpiirakoita ja maistoinpas piparitaikinaakin, kun ostin jo taikinat valmiiksi, saa nähä, tuleeko niistäkään koskaan pipareita. Join justaan toisen muumimukillisen suhvetta ja tahtoo vain väsyttää vieläkin, pitäs mennä päikkäreille, jos olotila siitä suttaantuisi.

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti

Kiitos, kun kävit blogissani ja jätit kommentin :)