torstai 20. marraskuuta 2014

Tämän päivän menetys

Kivasti sujunut kirpparireissu sai kotiin päästyäni ikävän lopun. Huomasin, että autosta oli tippunut kyläreissulle yksi pölykapseli. Kuulin mennessä yhdessä risteyksessä ihme kolinaa ja luulin, että se oli kivi. No, kotiin tultuani lähdin kiireen vilkkaa kyseiseen risteykseen etsimään kadonnutta pölykapselia, mutta eihän siellä mitään näkynyt :( Piti sitten soittaa isäpuolelle, että jäikö hällä varastoon ylimääräistä pölykapselia, kun vaihtoi talvirenkaat autooni ja olihan hällä sellainen. No, menen viikonloppuna varmaan käymään porukoilla ja asia korjaantuu. Oli vielä niin, että edessä oli samanmoiset ja takana hiukan erilaiset kaksi pölykapselia. Nyt sitten tulee kolme samanlaista ja yksi on erilainen, mutta mitäs tuosta, kunhan vaan saa pölykapselin kadonneen tilalle. On sekin ihan vain kosmeettinen haitta, kun sitä ei nyt ole.
Viihdytin itseäni sitten kyläreissun jälkeen kirpparilta ostetulla Nalle Puhin juhlakirjalla, luin sen kirjan loppuun yhdeltä istumalta, 95 sivua ihanaa Puhin tarinaa. Mii laikii a lot!!!!!Ostin mä muutakin kirpparilta, vihdoinkin sain ostettua neljän päkin Pekka Töpöhännän seikkailuja, jo viimeksi katsoin kyseistä kirjakokoelmaa Sillä silmällä, mutta ei ollut rahaa niin paljoa. Onneksi sitä ei ollut kukaan ostanut ja nyt se tuli sitten minulle ja minulle kyseinen, neljän kirjan sarja jääkin :) Sitten löysin neljä romskua, Catherine Cooksonia, Marilyn Sachsia, Jane Greeniä ja Sue Harrisonia. Siinähän sitä taas hyllyyn täytettä ja kaikki kirjat maksoi sen 20 euroa, eli aika halpaa mun ostamina :) Kyllä vähän täytyy olla iloinenkin tästä päivästä :)
Mutta sitten menetettyihin, sain cdon.comista sähköpostia, että jokin aika sitten ostamani ja saatu Metsolat megaboxin toinen dvd ois viallinen ja he lupasivat laitettaa viestiä, että kuinka saisivat minulle sitten uuden tilalle. Itse en ole vielä katsonut kyseisen boxin levyjä vielä lainkaan, että missä kunnossa ovat, ohan siinä katsottavaa, reilut 30 tuntia!

2 kommenttia:

  1. Moi! Tuliko cdon.comista viestiä Metsolat-boksista? Ostin netAnttilasta samanlaisen ja siinä oli myös 2. levyssä vikaa, vaihdoin koko boksin ja siinä sama vika. Enää en ottanut uutta boksia vaan rahat takaisin, valmistusvikaa epäilin minäkin. Anttilan aspassa eivät osanneet sanoa/tienneet valmistusviasta. Saitko ehjän boksin tilalle/uuden levyn? Jäi sarjan katsominen joulukuussa pahasti kesken surullisen episodin johdosta.. :)

    VastaaPoista
  2. Juu, sain uuden levyn pilallisen tilalle. En ole katsonut boxia kokonaan, että näkyykö kaikki levyt. Pitäs vissiin joku päivä katsoa ne läpi, kun vain jaksais ja viitsisi.

    VastaaPoista

Kiitos, kun kävit blogissani ja jätit kommentin :)