perjantai 12. joulukuuta 2014

Perjantai-iltaa

Istun täällä makuuhuoneessa koneella yksikseni, vielä. Odottelen Miestä saapuvaksi.
Näemme tänään taas kahden viikon tauon jälkeen ja Miehellä on kuulemma jokin metka yllätys minulle. Arvatkaa vaan, että minnuu jänskättää, kuin pientä tyttöstä täällä. En malttaisi odottaa, että Mies pääsee luokseni, vaan haluaisin heti saada tietää, mitä hän on suunnitellut pääni menoksi.
Käväsin tuossa Kauniiden ja Rohkeiden jälkeen pikasuihkussa, en siis pessyt, tahi kastellut hiuksiani, eipä tullut suihkusta lämmintä vettä, niin ei ollut kiva suihkuhetki sitten. No, näillä mennään tämä ilta. Jos aamusta pääsisi sitten lämpimään suihkuun.
Huomenna on tiedossa yhdet pikkujoulut, nimittäin kylätoimikunnan pikkujoulut ja tiedossa on oikein kunnon jouluateria jo :) Kävin tänään ostamassa veljenpojille huomisiin pikkujouluihin ihan omat joululahjat, jotka Joulupukki sitten toivon mukaan poijille tuopi, toivottavasti ovatten saaneet myös Joulupukin käväsemään pikkujouluissamme.
Saas nähdä, mitä tämä ilta tuopi tullessaan. Maltan tuskin odottaa vielä sellaiset pari tunteroista, ennenkuin Mies saapuu.

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti

Kiitos, kun kävit blogissani ja jätit kommentin :)