sunnuntai 7. joulukuuta 2014

Voe kamalan kauhian jänskätystä!

Minnuu odottaa peräti viisi pakettia jo joulua, tai Sitä Oikeaa Hetkeä, että saisin avata ne. Jo eilen avasin yhden kuoren, vaan sielläpä olikin joulupaperiin paketoitu lahja ja siihen jäi aukaisu. Meinasin ihan hetki sitten ottaa kyseisen paketin ja riipiä sen auki, mutta sitten viime tingassa tulin toisiin ajatuksiin ja jätin vielä paketin avaamatta lopullisesti.
Kyllä tää on niin väärin kiusata itseään nuilla paketeilla, kun ne joka päivä on siinä silmien edessä huutamassa: AVAA MINUT!!!!!!

Kävin päivällä ärrällä, kun odottelin K-kaupan aukeemista, ostin ärrältä kolme leffaa kympillä, mutta en ole vielä katsonut niitä. Yksi on ihanan ihana Anna Karenina, tai en tiiä, onko se niin ihana, kun en ole lukenut edes kirjaa vielä. Sit oli joku hääleffa ja joku hotellileffa. Ärrän jälkeen pääsin sitten postittaan, toivon mukaan tämän vuoden viimeiset paketit, sain ne viidellä eurolla molemmat kipaleelta, eli kymppi ment postituksiin ja ne toimitetaan automaatteihin, joista vastaanottajat saavat ne sitten ensi viikolla hakea. Sit tein Mainiossa pienet ruokaostokset. Kaikkein tärkein, se leipä unehtui, mutta ostinhan mä aamupaloiksi rahkapurkkeja, pitkästä aikaa, niin eihän tuota leipää niin kaipaa.

Varmaan tiistaina, kun on nimpparini, lähden seuraavan kerran kylille, pitäs käydä kirjakaupassa ja siwasta ostaan jo joulukarssut, eli karkit paketteihin, en kyllä kaikkiin osta karkkia, taidan ostaa sitä vain Miehen pakettiin, ettei itselle tule houkutusta mussuttaa kaikkia karkkeja jo ennen joulua.

Tällaista ihan rauhallista sunnuntaki-iltaa kuluttelen. Katselin äsken naisten ampumahiihdon takaa-ajon ja hienosti Kaisa Mäkäräinen vei voiton! Hienoa Kaisa ja Onnea!!!!!!!!

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti

Kiitos, kun kävit blogissani ja jätit kommentin :)