lauantai 31. tammikuuta 2015

144 kertaa kiitos!

Huomenta rakas nettipäiväkirjani. Eilen oli kävijöitä blogissani 144, kun julkaisin linkin blogiini facebookissa. Kyllä ihmiset ovat sitten uteliaita :) Ja tämä miun blogini kun on niin tyhjää täynnä, kuivia, kahvilla ja teellä, joskus myös kaakaolla, kostutettuja juttuja täynnä vain.
Heräsin puoli viideltä ja olen siis ollut hereillä pian tunteroisen verran. Loppui vain unetukset kesken, vaikka eilen iltasella, puoli kympiltä unille mennessä odotin ja toivoin, että nyt aamulla sitten nukun pitkään, kun on lauantai, eikä kiire minnekään. No, nukuin mä sitten peräti 7 tuntia puolikkaalla nukahtamistabletilla, jonka iltasella otin. Tuo unen päästä kiinni saaminen kun tahtoo olla työlästä, vaikka kuinka iltasella väsyttäisi silmiä lukemalla ja sukkia kutomalla.
Tänään taitaakin olla jo ohjelmassa Antsku-sukkien valmiiksi saaminen, on vielä kaksi raitaa kutomatta(10+10+10+10 ja loppukavennukset sukkiin ja lankojen päättelyt). On ihanaa saada jotain valmiiksi, pitkästä aikaa. Taisi olla melkein kuukauden kutomistauko mulla. Aloitin kyllä sukkien varret joskus aikoja sitten, kun Mieheltä sain hyvän neuvon, että alkaisin tekemään nuita Antsku-sukkia ihan myyntiin. No, minähän hetkellisesti innostuin asiasta ja tein varsien aloitukset, vaan siihen se tyssäsi moneksi viikkoa. Lankakoria vaan ihastelin päivistä toisiin, että tuossa ne on, mutta enpä saa mitään aikaan. Sitten tässä toissa päivänä, vihdoin ja viimein työstin kutomislukon eroon itsestäin ja otin kutimet käteen. Ja voi sitä iloa ja riemua, mikä sydämessäni olikaan, kun puikot kilisi niin tuttuun malliin taas.

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti

Kiitos, kun kävit blogissani ja jätit kommentin :)