maanantai 12. tammikuuta 2015

Blogilistalla

Päätinpä tänään liittyä myös blogilistalle http://www.blogilista.fi/ eli minut löytää myös sieltä :) Jos vaikka sattuisi löytymään uusia lukijoita, tai edes uusia uteliaita kävijöitä tähän yksitoikkoiseen blogiini :)
Menin eilen iltasella yhdentoista maissa unille ja heräsin tänä aamuna jo kuuden aikoihin. Eli minun mittapuullani unet jäivät aika minimaaliseksi, kun normaalisti nukun ainakin sen 12 tuntia yössä, niin nyt jäi unet sitten seitsemään tuntiin.
Olen jo juonut aamusuhveen ja odotellut tässä, että milloin kuuluu postiauton ääni tuosta makkarin ikkunan takaa, että saisi hakea lehden laatikosta. Meille kun päivän posti tulee jo ennen seiskaa aamusella. Nyt en ole kyllä kuullut auton ääntä tuosta ikkunan takaa, joten en vielä lähde laatikolla käymään, saapi odotella päivän valoa se reissu.
Täällä on nyt muuten reilut -12 astetta pakkasta, siis ulkona :D Eli ei ihan niin kylmää, kuin odottelin eilen, että tänään ois melkein -20 astetta ulkona. No, ihan kiva vaan, ettei ole liika kylmää, voipi ajatella jopa lumihommia päivällä, kun pitäisi saada levennettyä tuota pihaa, että saisi ajaa siihen aina kauppareissulta tullessa auton, ettei tartteisi parkkikselta saakka kantaa tavarapussejaan.
Eipä mulla tän ihmeellisempää nyt näin maanantaiaamuna ole. Mukavaa päivää Sinulle, rakas blogini lukija :)

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti

Kiitos, kun kävit blogissani ja jätit kommentin :)