maanantai 26. tammikuuta 2015

Maanantaisaunottelua

Kävinpä aamupäivästä äitiliinin synttäreillä ja kotiin tultua palelti niin, että laitoinpa saunan lämpiään taas kerran, johan mie perjantaina viimeksi kävin saunassa, mutta kukapas sitä kieltää lämmittämästä vaikka joka päivä.
No siinä saunaan odottelua soitti Mies miulle. Harvemmin on juteltu luurissa, aina melkein viestit vain lentelee, mutta nyt hän soitti minulle ja ihanaa oli jutella, kun ei olla nähty taas vähään aikaan. Sit pitikin lähteä jo saunaan ja mitä kivaa saunan jälkeen, TIETENKIN AVONin kosmetiikkaa kokeileen.
Nyt laitoin kasvoille porkkanaista kasvovoidetta, joka kyllä levittyi ihan kivasti, mutta ens alkuun tuntui otsassa sellaista kireyttä, mutta kyllä se sitten hieronnan jälkeen meni ohitse.
Paremmalta tuntui kyllä kasvovoide, jota olen jo parina päivänä käyttänyt ja yövoide myös, ovat samaa sarjaa, mutta tämä porkkanainen voide on eri tuotetta.
Jalkoihin hieroin vielä normaalivoidetta, täytyis joku päivä pitää jalkakylpy ja siinä kokeilla tilaamiani jalanhoitotuotteita.
Huulikiiltoa kokeilin nyt ensikertaa, kun tilasin vesimeloonista huulikiiltoa, ihanan hempeän sävyistä ja siitä tais tulla kerta heitolla lempparini :) Ihana tupsuttelupää siinä, jolla huulikiiltoa levitetään, vähän kuin siinä Putous-ohjelmassa silloin se ihana Antsku töpsötteli huulikiiltoa huuliinsa :)
Juu ja hiuksiin suihkuttelin ravitsevaa hoitojuttua.
Kivaa, kun kaikki tuotteet on vielä tuolla olkkarissa, kun ei niille ole vielä tullut raivattua tilaa tässä mun työ/meikkipöydällä :)  Niin ei muista ulkoa tuotteiden merkkejä. Kirjoitan niistä lisää tuonnempana.
No, mutta tänään on sitten taaskin testailtu tuotteita, eikä niin pahaa sanottavaa ole näistä mistään vielä.
Testailut kenties jatkuu huomenna, tai joku toinen päivä :)

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti

Kiitos, kun kävit blogissani ja jätit kommentin :)