tiistai 24. helmikuuta 2015

Alkuiltakahvilla

En kestänyt enää sietämätöntä pääkipua. Oli pakko keittää mukillinen kahvia ja nyt sitä on tässä mun nenun alla. Voi että voi olla helpottava tunne saada sisuksiinsa kuumaa kahvia, mukiin ei mahtunut kuin tippa maitoa, mutta hyvä kun ees se, pystyy jotenkuten juomaan. Ajatella, eilen aamulla join kahvia viimeksi ja se on jo pitkä aika miun elämässäni!
Tässä sitä odotellaan kauniita ja rohkeita, vielä on sellainen puoli tuntia odoteltava. Tuli muuten nukuttua toisetkin päikkärit ja teki ketterää, vaikken niin unia nähnytkään, mutta ihanasti rentoutti. Nyt on sellainen kohtalaisen hyvä fiilis :)

3 kommenttia:

 1. Täällä ei onnistu kommentoiman. 12. yritys kahden päivän sisällä jo.

  VastaaPoista
 2. Nyt vasta tuli kommenttisi minulle saakka. Onko ollut sitten jotain häikkää, mutta kokeilepas tänään viskata toivomaasi kommenttia. Jospas se nyt lykästäisi :) Kiitos jo etukäteen, on se sitten mukavaa tai ikävää :)

  VastaaPoista
 3. Mukavia ne on kai ollut.

  Ymmärsin kovin hyvin tuota kahvituskaa. Itsellä pää särkee jo jos puol päivää menee ilman kahvia. Joskus jos en kahvia vaan ole voinut juoda tai sitä ei vaan ole ollut tarjolla on minulla auttanut vihreä tai valkoinen tee vähäsen. Niissä on kofeiinia jonkin verran että pahin pään jomotus menee.

  VastaaPoista

Kiitos, kun kävit blogissani ja jätit kommentin :)