perjantai 13. helmikuuta 2015

Kerro minulle

Kysynpä nyt syytä Sinulta, rakas blogini lukija, Miksi tulet blogiini? Mikä sinut tuo tänne blogiin? Eihän täällä ole mitään ihania muotijuttuja, eikä mitään kauniita kuviakaan. Kuivaa jorinaa tylsästä elämästäni. Kerro minulle :)

4 kommenttia:

 1. Just siks =). Kertoilet normijuttuja. Tykkään enemmän tällaisista blogeista, kuin esim. pelkästä muotiblogista. Toki muotiakin saa olla ym., mutta sopivassa suhteessa. Eikä ne kuvat ole aina pääasia. Tervetuloa tsekkaamaan myös minun blogini: naisenpuolikas.blogspot.com.

  VastaaPoista
 2. Kiitos kertomuksestasi :) Vai just siksi :D Täytyypä käydä vierailulla blogissasi :) Täällä kuuntelen Enyaa ja odottelen Rakasta kylään jo...Jänskää :D

  VastaaPoista
 3. Minäkin käyn täällä juuri siksi, että tavan elämänmeno kiinnostaa muoti- tai sisustusblogeja huomattavasti enemmän. Jatka siis samaan malliin! :)

  VastaaPoista
 4. Kävin jo jättämässä kommentin heti postauksesi jälkeen mutta en tainnut onnistua.

  Eli siksi juuri että tämä ei ole muotiblogi käyn täällä. Kirjat, toisten lukukokemukset ja tavallinen elely kiinnostaa enemmän. Tykkään kirjoitustyylistäsi ja rehellisestä asenteestasi, kun ei ole sellaista kaunisteltua pintaliitoa.

  VastaaPoista

Kiitos, kun kävit blogissani ja jätit kommentin :)