sunnuntai 15. helmikuuta 2015

Keskittymisongelmia

Olen saanut tänään luettua peräti YHDEN luvun luettavana olevasta kirjasta, vaan kun en pysty keskittymään niin mihinkään.
Tänään juttelin kummitädin kanssa aikamoisen ajan luurissa ja sekin oli jo jotakin.
Minnuu vaan tuppaa ärsyttämään, kun saan vain nukutuksi päivät pitkät, nyt on jo toinen uninen päivä meneillään. En ole katsonut töllöäkään tänään yhtään, eilen nyt jotenkuten katsoin Kingi-ohjelman ja sen jälkeen skypetettiin serkkutyttösen keralla. Ensimmäistä kertaa löysin koneestani mikin ja poistin sen päältä tarrateipin ja nyt siis ekaa kertaa juttelin läppärin välityksellä. Aina ennen muinoin mesettely ollut vain kirjoittamista, mutta nyt siis skypessä juteltiin serkkutyttösen kanssa, melkein tunnin verran jaksoin pitää silmiäni auki, kun olin kiltisti ottanut iltanapin jo puoli ysin aikoihin ja tottapa se alkoi sitten unettaan ja oli hipsittävä koneelta sänkyyn nukkumaan.
Niin, siitä keskittymisongelmasta miun pit puhua, tai oikeammin kirjoittaa. En ole taas aikoihin kyennyt kutomaankaan, vaikka tekeillä on pienet junasukat, eli ei aikuisten kokoa tällä kertaa. Ei vaan jaksa istua paikallaan niin kauaa, että saattaisi ottaa kutimet käteen. Kyllä tässä läppärillä tulee istuttua, mutta ei sohvalla.
 No, huomenna se töllön tiiraaminen taas jatkuu, kun tulee ne ihanat Kauniit ja rohkeet :)
Miusta ois niin ihanaa pystyä lukemaan tuo yksi kirja loppuun asti, mutta ei niin ei, se edistyy vain luku kerrallaan, harmittaa, vaikka tarina on kyllä juurikin mieluinen.
Mä vain haluisin haalia huutonetistä ja cdon.comista uusia kirjoja ittelleni hyllyyn, mutta miksi ihmeessä, kun en saa edellisiäkään luetuksi. Mulla odottaa koskemista ja lukemista tuo Anna Karenina-kirjakin tuolla olkkarin puolella, vaan ei niin ei. En ole käynyt ulkoilemassakaan. Mä en saa siis mitään tehtyä. No, eilen sentään sain yhden koneellisen pyykkiä pestyä ja laitettua kuivumaan ja keitin mä makaroniakin ja sekoitin kunnolla maustetta ja tomaattiyrttimurskaa joukkoon ja olen syönyt sitä sellaisenaan, en jaksanut alkaa paistaan sitä lootaksi. Ois tähän olotilaan kiva tulla jotain piristystä, vaikka sitä sainkin jo perjantaina, kun Rakas Mies kävi kylässä. Toi mulle kevätesikon(ihanan valkokeltainen! jotenkin niin kuin talvinen aurinko keväällä) sit sain laivalta tuotua suklaata, ihanan muumikortin, muumiavaimenperän, sit sellaisen Harri-kuuttipehmoavaimenperän, mutta pidän sitä koristeena, sitten sellaisen söpösen pienen nallukan <3 Olipas taas ihania tuomisia, kun oli ehtinyt olla rehveissä jo kuukauden paussi.
Jaa, kattopas vaan, kello onkin jo pian puoli seiska ja pienten tyttösten nukkumaan meno aika lähestyy, jipii, pääsee unille. Sitä ennen on kuitenkin leikittävä hoitsua ja jaettava dosettiin viikon lääkkeet. Se on se joka sunnuntainen homma. Onneksi nyt en ole kuullut ääniä/puhetta iltaisin. Sekin kuuluu osana miun sairautta :( Ja siihen on vain osattava suhtautua ihan leppoisasti :)
Nyt mie olen jo kirjoittannu niin palijon, että enpähän jaksa enempää kirijoittaa tällä kertaa. Lähtee tosiaan siihen hoitsuhommaan. Heippa!

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti

Kiitos, kun kävit blogissani ja jätit kommentin :)