perjantai 6. maaliskuuta 2015

Kahvimukin keralla

Täällä sitä taas istutaan koneella.
Ärsyttää, kun tuli taaskin terveyskysely, uusintana postin tuomana ja saatekirjeessä luki, että Kun emme saaneet vastausta sinulta ja plaa plaa. Kyllä mä vastasin edelliseen kyselyy, vaan en postittanut sitä, laitoin suoraan roskiin ja tekisi mieleni tehhä samoin tällekin. Täytyy joku päivä käydä vaikka netissä kokeileen vastaamassa siihen. Tänään en sille asialle anna ajatustakaan tämän enempää.
Juu, kahvia juon ja sain postin tuomana pari harlekiinikirjaa, ovat hippakirjoja tuolta bookcrossingin puolelta. Ihan kiva, että jotain kivaakin postia tänään tuli :)
Tänään on taaskin rehvi-ilta tiedossa ja ihmettelen, että kuinka mä jaksan valvoskella, kun koko viikon olen ollut niin  uninen uuden lääkityksen johdosta ja kait muutenkin, masennusta on ilmassa, mutta Oman Kullan kohtaaminen tuo hymyn kasvoille :) Ihanaa siis on tiedossa, tiedä, vaikka vietettäisiin leffailta tänään, saas nähä, mitä keksitään. Sitä ennen pitäs värkätä känttyä, että ois kahvipullaa illaksi ja muutenkin, mutta voi olla, että se menee siihen, että kun saan väännettyä taikinan, läsäytänkin sen vain uunipellille ja paistan sellaisenaan, etten jaksakaan pyöritellä oikeita pullia. Vähän vaikuttaa siltä, että meen siitä ali, missä aita on matalin :)

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti

Kiitos, kun kävit blogissani ja jätit kommentin :)