tiistai 31. maaliskuuta 2015

Kirsi Ranto: Pehmeä kuin kukka, kova kuin timantti

Maanantaina 16.3.2015 postin tuoma, Deepthi Oy:ltä, Kirsin nimmarin kera. Kovakantinen 215 sivua, Tammi Helsinki 2015.
Voimaannuttavaa omaelämäkerrallista kerrontaa. Kirsi Ranto vie lukijat mukanaan sisäiselle matkalle, jolla hän jatkaa oman elämänpolkunsa tutkimista ja oikean suunnan etsintää. Hän löytää avukseen jumalattaret, jotka muistuttavat häntä feminiinisestä voimasta ja itsekunnioituksen tärkeydestä. Hän joutuu kohtaamaan myös vaiettuja tunteita ja surullisia tapahtumia, joiden kanssa elämään oppiminen on osa ihmisen henkistä vaellusta.
Omalla pelottomalla elämänjanollaan Kirsi rohkaisee lukijaa vapautumaan menneisyyden rooleista, vanhoista, kahlitsevista uskomuksista ja käyttäytymismalleista. Ihminen voi kasvaa omaksi itsekseen, olla yhtä herkkä ja vahva ja oivaltaa, että henkisyys ei sulje pois seksuaalisuutta eikä seksuaalisuus henkisyyttä. Näihin teemoihin uppoutuessaan Kirsi kulkee suomalaisten viljapeltojen keskeltä aina intialaisiin temppeleihin ja amerikkalaisiin miljoonakaupunkeihin asti. Johdattajina ja toivon tuojina matkalla toimivat jo edellisestä kirjasta tutut enkelit, Äiti Amma ja nyt myös naiseutta juhlistavat jumalattaret. Kirja on jatkoa Ole se valo joka olet-kirjalle.
Omat tunnelmat kirjasta:
Ihanan kaunis ja koskettava tarina. Tykkäsin, tämän parissa vietin 16 päivää, aina välillä vähän lukien vain ja nauttien tekstistä, joka virtasi silmieni kautta mieleeni ja suoraan sydämeeni. Tuli itkettyäkin joissakin kohdin, mutta en halua enempää paljastaa tarinasta. Jokainen lukekoon itse kirjan ja todetkoon, mitä sitten milloinkin toteaa. Minä ainakin tykkäsin hurrrrrrrjasti :)

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti

Kiitos, kun kävit blogissani ja jätit kommentin :)