sunnuntai 1. maaliskuuta 2015

Kirsti Ellilä: Pelastusrenkaita

Vappuaattona viime vuonna saatu bookcrossing- kirja ja syksyllä kirjahyllyn karsinnassa poistin jo hyllystäni. Viikko sitten aloin kuitenkin lukea kirjaa.
Kovakantinen, 229 sivua, Karisto Oy Hämeenlinna 2010

Takakansiteksti:
Papin ura on Matleenalle unelmien täyttymys, mutta sen myötä tulee avioero naispappeutta vastustavasta miehestä, Auliksesta. Matleena muuttaa asumaan entisen kotinsa lähelle ja hoitaa huushollin kuten ennenkin, mutta saa kaikesta vaivasta palkaksi vain koko perheen paheksunnan. varsinkin, kun perhe alkaa saada vihiä Matleenan uudesta "ystävästä", Pyrystä, joka on Matleenaa huomattavasti nuorempi ja kaikin tavoin epäilyttävä. Nyt ei taida auttaa edes eroryhmän vertaistuki...

Omat tunnelmat kirjasta:
Juu, syksyllä siis putsasin kirjahyllyä kirjoista, joita en sitten lukisikaan, mutta jonkin vain veti puoleensa tätä kirjasarjaa ja aloin lukea Pappia kyydissä-kirjaa ja siihen jatkoksi kivasti sitten tämä kakkososa. Ihan hyvää luettavaa tämäkin kirja oli, vaikka välistä tuntui siltä, että oishan tässä välissä voinut jotain muutakin lukea, kuin näitä pappi-juttuja vain. No, nyt on kakkososa kahlattu loppuun ja kolmososa odottaa vuoroaan kirjaston kirjana tuossa sivussa. Voi olla, että sitä ennen luen yhden toisen kirjaston kirjan tässä välissä, sillä siinä on laina-aika niin lyhyt, että pitää hop nopiaan kahlata läpi. En vielä kerro, mikä kirja on, sillä salaisuus pitää säilyttää :)

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti

Kiitos, kun kävit blogissani ja jätit kommentin :)