keskiviikko 4. maaliskuuta 2015

On se vaan niin hyvä

On se niin hyvä juttu, että olen hidas lukija ja en pahemmin lue uutuuskirjoja. Nyt taaskin yhdessä blogissa on arvosteltu sama kirja, joka minultakin löytyy ja jota olen jo jonkin verran lukenutkin. Eihän kaikkien tartte tapahtua hetkessä, eikä samaan aikaan toiosten bloggareitten kanssa. Vaikka vähän se kirpasee, kun näkee saman kirjan jollain toisella ja ei voi mennä lukemaan blogikirjoitusta, kun ei itse ole vielä ehtinyt lukea samaa kirjaa, josta bloggari on tehnyt oman arvionsa. Minulla on vaan sellainen tyyli, että en voi lukea arvosteluja, jollen itse ole lukenut kirjaa. Joistain kirjoista tietenkin luen bloggareitten arvostelut, mutta en niistä kirjoista, jotka ovat omalla toivelistallani. Näin täällä.
Kauniit ja rohkeat tuli katsottua. Nyt sitten pitäis viettää loppuilta jotenkin mukavalla tavalla, ettei tulisi itkua simmuun.

2 kommenttia:

  1. Tarkoitatko tuota Jojo Moyesin Kerro minulle jotain hyvää kirjaa? Se on tosi ihana tarina, tykkäät varmasti! Kannattaa lukea :)

    VastaaPoista
  2. Kävinkin siun blogissa lukemassa yhdestä toisesta kirjasta arvion ja kutkuttavasti olit kirjoittanut:) Ei ollut Moyesin kirja :) Voi olla, että menee kuukausiakin, ennenkuin pääsen Moyesin kirjan loppuun lukemaan, mutta mitäs tuosta. Kaikki kiva aikanaan.

    VastaaPoista

Kiitos, kun kävit blogissani ja jätit kommentin :)