lauantai 4. huhtikuuta 2015

Hyvää syntymäpäivää Minulle!

Tuossa aamutunteina tuli mittariini jo se 40 vuotta! Ihan oikeesti, olen jo niin vanha! Mutta tuntuu siltä, että olisin täyttänyt vain 20(+20) vuotta.
Eilen iltasella oli Miehen kanssa niinsanotut privaattibileet, eli juotiin teetä ja maisteltiin tekemääni muumihilloista kääretorttua. Sitten vielä illan päätteeksi juotiin kahvit aamun tunteina :) Oli ihanat pienet juhlat ja sain toivottuja lahjoja, todella ihania! Sain kaksi enkeli, toisen jotain savesta tehdyn söpöläisen ja toinen lasienkeli. Lasienkelistä tuli mieleeni, kun yhtenä talvena Keskisellä oli jääveistoksia, niin tuo lasienkeli oli ihan sen jäävesitoksen kanssa saman näköinen :) Sit sain viisi kerää 7 veljeksen lankaa, ässäarvan(tuli 4 euroa!), toivomani bensakanisterin, Fatzerin sinistä suklaata het neljä levyä, Sosulimukin(muumimukeja) sit käsirasvaa tuubin ja pönikön, sit sain mehua ja limsaa, Minni Hiiri-pääsiäismunan ja Hugo-peikkopääsiäismunan, ai niin ja vielä tipun keltaisen fleecepeiton :) Jokohan ne siinä oli kaikki? Taisivat olla :)

2 kommenttia:

  1. Onnea Sinulle! Kuvia lahjosta... :-) minä en oo koskaan saanu noi paljo lahjoja synttärinä nii kuva olisi hauska.

    VastaaPoista
  2. Kiitos! Tänään avasin 19 pakettia ja kaiken kaikkiaan 19 kirjaa, eli saldona tähän mennessä 38 kirjaa! Laitan kyllä kuvia tänne, mutta tänään en jaksa. Pakettien aukominen ja ylöskirjaaminen vei vanhalta voimat :)

    VastaaPoista

Kiitos, kun kävit blogissani ja jätit kommentin :)