torstai 16. huhtikuuta 2015

VAUVAKUUME

Muhun iski ihan rottalauman lailla tuossa hetki sitten VAUVAKUUME.
Mikä piru vieteen nyt neuvoksi??? Mistä mä saisin vertaistukea tähän olotilaani????
Mua vaan itkettää. Onko kaikki toivo jo mennyttä? Olenko mä liika vanha? Liika lihava? Liika ruma? Onko vuosien vieriminen vienyt multa mahdollisuuden saada oman vauvan?
Mikä nyt eteen? Miten tästä vaivasta pääsee eroon kaikkein parhaiten?????? Apuwa!!!!!!!

4 kommenttia:

 1. Vauvakuume on ihana asia. Myös kaikkine tunnemyllerryksineen ja kysymyksineen. Kannattaa itse ajatella jo noihin itsellesi tekemiisi kysymyksiin vastaukset ja pohtia sitten niitä jonkun kanssa, ehkä Miehestäsi saat juttuseuraa? Vai olisiko hänestä potentiaalia keskusteluun ja/tai isäksi ;)

  VastaaPoista
 2. Kiitos ihanasta kommentista. Olin kyllä eilen ihan sekaisin näistä ajatuksista. Tuntui, ettei niistä pääse eroon millään ja löytyihän kaksplussan sivusto sitten, jonne piti tehhä nimmari. Saa sitten nähhä, miten kauan tätä tuskaa kestää. Mähän jo heitin Miehelle eilen illalla viestin, että mikäs nyt eteen, että on vauvakuume, että oisko hällä jotain hyvää ehdotusta, kuinka siitä pääsee eroon, niin sanoi, että yöheräämiset. No hitsin pimpulat, miehän just viime yönäkin valvoin 02-05:00, että ei tuo yövalvominen mitenkään uutta mulle ois. Sitten yöllä tuli mieleen, kuinka melkein 15 vuotta sitten hoidin kummityttöäni yhtenä yönä ja miten ol niin ihanaa, kun vauva tuhisi silloin vieressä, tosin kantokopassa ja kuinka mä syötin häntä tuttipullosta ja vaihdoin vaipan ja sit tuudittelin hänet takaisin uneen. Voi ei. <3

  VastaaPoista
 3. Ihan hyvinhän sie vielä vauvan pystyisit saamaan, en näe esteenä mitään, jos vaan oma jaksaminen on ok. :) Kyllähän raskaus on rasittavaa aikaa fyysisesti (varsinkin se loppuaika), mutta palkinto on kaiken arvoinen.
  Nimimerkillä "Itsellä tällä hetkellä lapset 1,5v ja 2kk." ;)
  Tsemppiä kuumeiluun, mihin ikinä se siut johdattaakaan!!

  VastaaPoista
 4. Kuulostaa siltä, että todellakin sinulla on vauvakuumetta �� asiahan voi joko yllättää tai sitä voi suunnitella loputtomiin. Kannattaa myös huolehtia omasta terveydestä. Raskausaika voi olla rankka niin henkisesti kuin fyysisesti. Itseäni aikanaan ärsytti suunnattomasti painon tarkkailu (bmi oli 29). Mutta totta, onhan se vauvan tuhina ihan parasta ��

  VastaaPoista

Kiitos, kun kävit blogissani ja jätit kommentin :)