maanantai 11. toukokuuta 2015

Anneli Kivelä: Taikatemppuja Katajamäellä

15.4.2015 cdon.comista tilattu ja saatu kovakantinen kirja, Karisto 2015, 251 sivua.
Takakansiteksti:
Ilmassa on taikaa...
Katajamäen tuore lottovoittaja, käsipuoli ukonrähjäke nimeltään Urpo(pitäs olla Urho) Tiilikainen, ajelee kylänraitilla tulipunaisella avoautollaan, kuskinaan nuori ja nätti Taika Lehtola! Taika sisustaa myös Urhon upouuden luksuskodin. Kyläläisillä riittää ihmeteltävää yllättävässä parivaljakossa, mutta vielä enemmän siinä, kun Urhon vieraaksi saapuu kylän historian ensimmäinen musta mies...Komea ja kohtelias nuori herra Amerikasta. Mikä kumma yhteys hänellä voi olla Urhoon?
Tumma tulokas ja lapsuudesta tuttu Petteri kisaavat pian taikan huomiosta. Kovinta taistelua taika käy silti itsensä kanssa: hänen on pakko viimein irrottautua vuosia kestäneestä valheiden verkosta. Mutta kuka häneen sen jälkeen enää koskaan voi luottaa?
Rakastetun sarjan kymmenes osa on jälleen napakymppi maalaisromantiikan, päivänpolttavien puheenaiheiden ja nasevan naisviihteen ystäville!
Omat tunnelmat kirjasta:
Tämä oli niin täydellinen paketti taas, että oikein harmittaa, että tulikin luettua tänään jotain kahdeksan viimeistä lukua, kun oisi voinut säästellä vieläkin lukunautintoa pidemmälle. No, aika aikaansa kutakin :) tykkäsin kyllä tarinasta, josta ei kyllä taaskaan osannut päätellä, että mitä lopulta tulee tapahtumaan. Ihanastihan nämä Katajamäki-kirjat ovat aina päättyneet. Kyllä taaskin jää kaipaamaan sitä uutta kirjaa sarjaan,joskos vielä tulisi se 11sta kirja tähän sarjaan :)

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti

Kiitos, kun kävit blogissani ja jätit kommentin :)