tiistai 12. toukokuuta 2015

Kirjavaraus-seuranta

Jeeeee, ei ole kovin kauaa, kun Himoshoppaaja-sarja saapi jatkoa, kun 3.6.2015 ilmestyypi sarjan uusin osa suomeksi käännettynä :) Laitoin kirjan seurantaan cdon.comista, josta sen meleko varmasti sitten tilaan itselleni, sillä pitäähän hyvään sarjaan saada jatkoa ja vielä kirja omaan pysyväishyllyyn.

Kuuntelin eilen illalla kuudesta yhteentoista 12Radiota netin välityksellä ja notkuin sen kaiken ajan tietenkin facessa, sillä siellä heillä on ryhmä, jossa voi reaaliaikaisesti myös chattailla meneillään olevaan ohjelmaan. Mä jo pelkäsin tässä pari viikkoa sitten, että jään täydellisesti koukkuun kyseiseen radio-ohjelmistoon, mutta hyvinpä sitä menee aina viikonloput, ettei kuuntele kyseistä kanavaa netistä.

Sain sitten reilut neljä tuntia nukuttua viime yönä ja heräsin ihmeen virkeenä tuossa ennen neljää ja olen nyt ollut pian tunnin hereillä, eikä yhtään uneta. Mut mulla on hyvä sauma sitten päivällä päikkäreille, kun ei ole tarpeellista menoa tänä päivänä minnekään, saa vain olla möllötellä kotosalla.
Ulkosalla, ikkunan takana lauleli lintunen jo neljän aikaan, että aikaisinpa nekin alkavat konserttinsa :)

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti

Kiitos, kun kävit blogissani ja jätit kommentin :)