maanantai 4. toukokuuta 2015

Maanantaituumailuja

Eilen iltasella juttelin luurissa jotain kolome tuntia rakkaan serkkutyttösen keralla.
Hän ensin oli miettinyt, että uskaltaako kertoilla asioita, joita oli kuullut lähipiiriltään, että jos ne uutiset vaikka satuttaa minua ja alan itkeä. No, ei sinnepäinkään, ihanaahan on, että maailmaan syntyy vauvoja ja mitäs minusta, mie vaan poden vauvakuumetta.
Mennyt vappu oli kyllä omalla tavallaan jotenkin niin ihanan metkan mielenkiintoinen, että en varmaan koskaan unohda sitä yhtä iltaa Miehen kanssa. Ihana kuutamo ja tähtitaivas <3
Tässä mietin ja pohdin, että lähtiskös sitä kylille vähän shoppailemaan, vai oliskos sitä ihan kotosalla vain tämän päivän. Huomenna kuitenkin on lähdettävä liikenteeseen, kun on pitkän pitkästä aikaa jutteluaika omahoitajalle ennen puoltapäivää, niin saisi huomenna sitten samalla reissulla hoidettua sen shoppailunkin. taidankin mennä katsomaan, mitä on tullut tilille ja maksamaan jo vuokran poikkee ja vaatepaketin myös.
Heikuta keikuta ja mukavaa maanantaita Sinulle!!!!!

2 kommenttia:

  1. Mitä vaatteita oot tilannu ja msitä? ihanan romantista kuutamo ja tähdet.

    VastaaPoista
  2. Niin oli romanttista :)
    No mä tilasin tuolta Jills.fi:stä vaan yhden tunikan ja legginssit, en sen ihmeellisempää ja ihan hyviltä näyttivät noin, kun paketista otti pois. Vielä en ole kokeillut, mutta näyttivät ainakin niin reiluilta, että varmaan sopii ja jos ei sovi, niin Pistetään sopimaan. Nnhän mie aina teen. Tällä kertaa vaatetus oli ihan mustaa, eli en ottanut mitään kirjavia tai värikkäitä.

    VastaaPoista

Kiitos, kun kävit blogissani ja jätit kommentin :)