sunnuntai 10. toukokuuta 2015

Sophie Kinsella: Minishoppaaja

Muistaakseni olen hankkinut tämän kirjan vähän luettuna huutonetistä 2011. Hintaa en enää muista.
Kovakantinen, 403 sivua, WSOY, Bookwell Oy Juva 2011, suomentanut Kaisa Kattelus.

Takakansiteksti:
Becky Brandonin tytär on kaupungin muodikkain 2-vuotias, mutta ei todellakaan mikään kullanmuru. Itseasiassa Minnie on täystuho, joka saa kaaoksen aikaan jopa ristiäisissään. Jotka muuten menevät pipariksi, kun Englantiin iskee talouskriisi.
Becky on kauhuissaan, sillä Luke vaatii shoppailulakkoa ja samaan aikaan hänen pukeutumispalvelunsa asiakkaat ovat kaikkoamassa.
Ikävien asioiden vastapainoksi Becky päättää järjestää Lukelle yllätysjuhlat, nehän onnistuvat pienelläkin budjetilla. Mutta kun vieraslista paisuu kahteensataan henkeen ja juhliin on tulossa seurapiirikermaa, Beckyn itsevarmuus alkaa hiukkasen horjua. Onneksi shoppailuun voi käyttää Minnien viikkorahoja, aina vuoteen 2103 asti.
Omat tunnelmat kirjasta:
Tämä oli ollut hyllyssäni siis nelisen vuotta, ennenkuin tänä keväänä tuli aika ottaa kirja lukuun, vihdoin ja viimein. Luin kirjaa luku kerrallaan ja näin ollen lukunautinto pitkittyi, kun vaihtelin kahden toisen kirjan kanssa lukemista. Muistaakseni aloitin tämän kirjan jo reilu kuukausi sitten, joten pitkään kesti lukutyö, mutta nautin, ehdottomasti nautin lukemisesta ja Beckyn ihanista toilailuista ja yrityksistä järjestää asioitaan parhain päin. Ja mikä hurmaavinta, mukana seikkaili nyt myös Beckyn pikku tyttönen :) Ihanaa luettavaa ja jään kyllä kaipaamaan tätä kirjasarjaa ja odotan, että milloin saan käsiini sitten uusimman opuksen, sarjan seitsemännen kirjan.
Suosittelen lämpimästi <3

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti

Kiitos, kun kävit blogissani ja jätit kommentin :)